Praktisch en stijlvol ledikant van Leander

Een kindje krijgen is leuk, maar vooral spannend. Er gaat een hele nieuwe wereld open waar je nog geen wegwijs in bent en een wereld die misschien ook wel groter is dan je je van te voren had voorgesteld. De baby- en kindermarkt is gigantisch en er wordt makkelijk ingespeeld op de emoties van de ouders in wording, want die willen natuurlijk niets liever dan het beste voor de kleine spruit. Laat je niet meevoeren op die golf van emoties en neem een voorbeeld aan het praktisch ingestelde Scandinavisch volk.

De Scandinavische manie van leven

Scandinavië staat bekend om de hoge kwaliteit van leven. De gezondheidszorg is er goed geregeld, er is genoeg ruimte en natuur, iedereen is rijk en ze hebben het beste onderwijssysteem ter wereld. De stereotype Scandinaviër is vriendelijk, maar ook koel en beheerst waardoor het leven relatief eenvoudig is. Ze geloven niet in overbodige luxe en hebben daardoor een uitgekiend oog voor functionaliteit, duurzaamheid en tijdloze stijl. Deze kwaliteiten vind je ook terug in de kindermeubelen van het Deense merk Leander waardoor iedereen het goede Scandinavische leven in huis kan halen.

Het leven staat bol van de keuzes bestaande uit een paar belangrijke en talloze onnozele. Het assortiment in de supermarkt is bijvoorbeeld zo gegroeid dat je hetzelfde product wel van vijf verschillende merken kunt krijgen. Het is om gillend gek van te worden. Leander houdt het eenvoudig, voor ieder noodzakelijk meubelstuk in de babykamer hebben ze slechts één optie. Gewoonweg één design waar zij helemaal achterstaan waardoor ze ook overtuigend kunnen zeggen dit is de beste optie voor jou en je kindje, want er is tenslotte ook maar één optie. Verfrissend.

Ledikant van Leander

Een ledikant van Leander is te omschrijven in woorden die je hart niet meteen sneller zullen doen kloppen, zoals ingenieus, functioneel, degelijk en duurzaam. Maar een ledikant is ook helemaal geen siermeubel. Het moet op de eerste plaats een veilige en goede nachtrust bieden aan de baby. Met dat in het achterhoofd zou de bovenstaande omschrijving als muziek in de oren moeten klinken.

Groot ledikant voor baby
Het ledikant
kan met bijgeleverde schroeven en sleutels snel omgetoverd worden in een kinderbedje, waardoor het bed als het ware met het kindje meegroeit. Als het kind het bed helemaal ontgroeid is kan het altijd nog gebruikt worden als leuk bankje in de tienerkamer door er bijvoorbeeld een paar kussens op te leggen. Het ledikant is aan de prijzige kant, maar het meubel is echt gemaakt om het hele kinderleven mee te gaan waardoor het dus een goede investering is.

Geef een reactie