Kwaliteit is niet per se saai

De woonkamer is in de meeste huishoudens comfortabel, maar ook neutraal en een tikkeltje serieus ingericht. Het is de kamer waar iedereen in het gezin zich op zijn gemak moet voelen, maar het is ook de kamer waarin bezoek ontvangen wordt. Het beste is om een balans te vinden tussen gezellige familiekamer en een visitekaartje van het gezin voor vrienden en familie. Scandinavisch design is zo een stijl waarin je je huis op een aangename manier kunt inrichten voor gezin en bezoekers. Het is een erg populaire stijl en de invloeden zijn te bespeuren in alle woonboulevards en home decoration winkels. De stijl is minimalistisch en vooral gefocust op functionaliteit, duurzaamheid en eenvoud. Er wordt veel met wit en natuurlijke kleuren gewerkt en met natuurlijk materiaal zoals hout. De ruimte krijgt daardoor een frisse uitstraling waar iedereen zich prettig voelt.

Scandinavisch design voor in de kinderkamer

In de kinderkamer kun je het zo bond maken als je zelf wil, maar ook hier heeft het Scandinavische design zijn intrede gemaakt. De kindermeubelen van het Deense Oliver Furniture worden volledig in die stijl ontworpen door de designer Søren Rørbæk. Hij laat zich vooral inspireren door de zee en het strand, waardoor de meubels van Oliver Furniture in de ruimte een aangename en rustige sfeer creëren. Vandaag de dag worden kinderen toch al om de oren geslagen met van alles dat flitsend is en daarom kun je er juist voor kiezen om de kinderkamer een oase van rust te maken. Een kamer waar kinderen zich kunnen terugtrekken en waar ze zich op kunnen laden voor de drukke wereld om hen heen.

Basis meubelen

Doordat Oliver Furniture meubels eenvoudig, robuust en duurzaam zijn en in rustige kleuren – vooral wit – worden uitgevoerd kun je ze ook uitstekend gebruiken als basis meubelen. Een basis die nooit uit stijl raakt en prima te combineren valt met om het even wat je met de kamer wil aanvangen. Keer op keer kun je de kamer opnieuw inrichten zonder nieuwe meubels te hoeven aanschaffen. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat als je voor de kwalitatief goede en degelijke meubels van Oliver Furniture gaat je tegelijkertijd kiest voor een saaie kamer. Er is een zee aan mogelijkheden.

Leuk idee: Loftbed

Het Oliver Furniture loftbed bijvoorbeeld is een hoogslaper waaronder je een leuke knusse zit- of leeshoek kunt maken, waardoor de ruimte gebroken wordt en optimaal benut kan worden.

wit loft bed van Deense meubel producent
Het bed boven de zithoek geeft het kind een beschermd gevoel, want er wordt als het ware een ruimte binnen de ruimte gemaakt. Het mooie is dat deze hoogslaper ook eenvoudig om te bouwen is tot een laag bed mocht het kind uitgekeken zijn om telkens het trapje op te gaan. Dit doordachte design en het multifunctionele karakter kenmerkt de Scandinavische stijl en Oliver Furniture in het bijzonder.

Geef een reactie