5 sfeertips voor de kinderkamer

Ook het aankleden van de kinderkamer krijgt steeds meer aandacht van ouders en ook van kinderen zelf. Vroeger was met name de functionaliteit van de slaapkamer een aandachtspunt, zeker voor de kinderkamers. Tegenwoordig houdt men zich ook steeds meer bezig met comfort en sfeer.

Voor het meubilair, waaronder bed, stoel, bureau, kast, etc, is meestal snel een oplossing gevonden. Voor het aankleden van de kamer moet wat beter nagedacht en overlegd worden. Wat wil je kind? Past dat binnen het budget? En is dat over een half jaar ook nog leuk? Je kunt je voorstellen dat een kamer vol met dure gadgets van de huidige rage over een paar maanden wel eens achterhaald en ongewenst kan zijn.

De sfeer top 5 voor de kinderkamer

Als het gaat om de sfeer in de slaapkamer van de kinderen zijn er vele mogelijkheden. Denk hierbij in de aankleding met:

  • Gordijnen & vitrage
  • Gekleurde handdoeken en doekjes
  • Planten
  • Kleedjes op de vloer
  • Mooie muurdecoratie

Maar deze lijst is natuurlijk veel langer. In de webshop VanKaarstotServet heb je een mooi overzicht van allerlei leuke kinderkamer artikelen die de sfeer verhogen. Dit is de top 5:

  1. Papieren lampionnen aan het plafond geven een sfeervolle uitstraling aan de kamer. Je kunt kiezen uit de kleur wit of voor verschillende kleuren. De lampionnen zijn verkrijgbaar in 3 maten, zodat je daar ook leuk in kunt combineren.
  2. De dreamlights lampion slingers zijn voorzien van 20 fleurige mini-lampionnetjes. Voor de kinderkamer zijn er verschillende leuke designs in de collectie. De slingers werken op het lichtnet en zijn in duurzame fabrieken gemaakt.
  3. Het branden van Led Kaarsen is veilig en sfeervol. De huidige generatie ledkaarsen branden als echte kaarsen met een flikkerende vlam en warm kaarslicht. Deze kaarsen zijn ook verkrijgbaar als mooie stompkaarsen.
  4. Een Himalaya Zoutlamp is niet alleen een mooi sfeerobject met de warme kleuren rood, oranje en geel. De zoutlamp zorgt ook voor een betere energiebalans in de slaapkamer.
  5. Een Windorgel zorgt voor ontspanning en rust. De grote klankbuizen zijn gestemd, zodat ze een zuiver geluid produceren. Bij de grotere modellen krijg je ook mooie donkere klanken. Leuk om bij het raam of de deur te hangen.

Waar koop je sfeeritems voor de kinderkamer?

Op het internet zijn er vele webshops die leuke spullen aanbieden voor de inrichting van de kinderkamer. De webshop is wat ons betreft echt een aanrader. Behalve bovenstaande artikelen vind je er een keur aan leuke collecties waarmee de slaapkamers, het hele huis en ook de tuin een sfeervolle facelift kunnen krijgen. Bij VanKaarstotServet koop je met online voordeel sfeervolle items voor de geboorte van het kind en sfeer voor de kinderkamer.

Geef een reactie